rob keehnen

‘Via deze weg wil ik graag Bart Schneider bedanken voor zijn zeer professionele en persoonlijke begeleiding. Bij Bart vond ik de begeleiding die ik nodig had en de kennis die ik miste. Trainen met Bart is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt in de sportschool!’

Naam: Rob Keehnen

Doel: een sixpack,
spiermassa en kracht

coverb8

Na een aantal jaar fitness op eigen kracht en ervaring behaalde ik niet de gewenste resultaten. Ik heb vanaf dag 1 een sixpack willen hebben en deed er met mijn beperkte kennis van fitness alles aan om dat doel te bereiken. Vaak was ik er dicht bij, maar dan ging het toch weer mis. Mijn voeding klopte niet en mijn techniek van trainen was dusdanig beperkt dat ik besloot om de hulp ging in te schakelen van een personal trainer.

 

Bij Bart vond ik de kennis die ik miste

Via via kwam ik in aanraking met Bart Schneider. Een week later had ik mijn eerste afspraak en bepaalden we samen het doel waar ik naartoe wilde. Dat was dus het creëren van mijn eigen sixpack. Bart ging me daarbij helpen, met een streng, op maat gemaakt dieet en een flink trainingsschema. Dit was precies wat ik zocht. Bij Bart vond ik de begeleiding die ik nodig had en de kennis die ik miste… Kortom; het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt in de sportschool!

 

De kilo’s vlogen eraf

De kilo’s vlogen ervan af en ik kwam stapje voor stapje dichter bij mijn doel. Uiteraard ging dit gepaard met ups en downs, maar wat er ook was: ik kon altijd op Bart rekenen. Ik kon bij wijze van spreken midden in de nacht terecht als mij zorgen maakte of als bepaalde oefeningen niet lukten. Zo hadden we bijna dagelijks contact (vooral als het wat minder ging), wat erg prettig was.

 

Professionele en persoonlijke begeleiding

Via deze weg wil ik graag Bart Schneider bedanken voor zijn zeer professionele en persoonlijke begeleiding bij het behalen van mijn doel! Ik ben voorlopig nog niet klaar met sporten en mijn volgende doel is weer gesteld. Daar ben ik nu druk mee bezig: het opbouwen van spiermassa en sterker worden. Ook hierbij word ik enorm gesteund door Bart. Het is een prettige gedachte dat er iemand voor je klaar staat als het even tegenzit of bij bepaalde vragen over een oefening. Dus nogmaals bedankt, Bart, en samen gaan we weer knallen!