manon velderman

‘Bart daagt je uit in het verleggen van je grenzen, zowel de fysieke als de niet-fysieke. En alle clichés zijn waar. Je kunt zoveel meer dan je denkt!’

Naam: Manon Velderman

Doel: that bikini body!

bart_home_8

Na een mindere periode in mijn leven heb ik mijzelf getrakteerd op Personal Training (PT). Sporten was behoorlijk in het klad geraakt en met de kilootjes ging het niet zo heel goed. Iets beters had ik mezelf niet cadeau kunnen doen! Mijn doel was afvallen en sterker worden. Er zat dan ook niets anders op… Terug naar de sportschool. En, dankzij de professionele begeleiding van Bart: het werkt!

 

Bart houdt je scherp

Bart daagt je uit in het verleggen van je grenzen, zowel de fysieke als de niet-fysieke. En alle clichés zijn waar. Je kunt zoveel meer dan je denkt! Bart houdt je scherp, en wordt het allemaal iets te comfortabel voor je, dan mag het best een tikkie zwaarder. Ik sta soms versteld hoeveel kracht ik eigenlijk heb. ‘Niet bewegen, maar trainen’ zegt hij altijd.

 

Niet lullen maar squatten

Een van de eerste sessies was een kwelling voor mijn onderrug. Uiteraard dacht ik dat ik met een beetje jammeren wel wat lichter mocht. Maar nee, hoor: ‘Manon, je hebt een doel en daar moet je voor werken, hard werken, en soms hoort daar spierpijn bij. Je kunt blijven zeggen dat het zwaar is, maar het gaat vanzelf over.’ Nou, daar kon ik het mee doen. Het kwartje viel…. niet lullen maar squatten!

 

Mooi trainen is een mooi lichaam

Ik ben iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft en soms aardig eigenwijs kan zijn, maar toch volg ik zonder mopperen Bart’s instructies en ga ik helemaal mee in zijn trainings- en voedingsprogramma. Bart leert je niet alleen effectief trainen, maar ook luisteren naar je lichaam. ‘Beter minder herhalingen, maar altijd netjes je oefening afmaken.’ ‘Blijf jezelf uitdagen.’ Hij zegt dan ook altijd: ‘Mooi trainen is een mooi lichaam’.

 

Gemotiveerder dan ooit

En hij heeft gelijk. De resultaten zijn overtuigend. Mijn doel is bijna bereikt en ik ben gemotiveerder dan ooit. Stop ik als ik die kilo’s kwijt ben? Nee, zeker niet! Kortom: Bart weet waar hij het over heeft, motiveert, is enthousiast en betrokken. Wil je resultaten en jezelf overtreffen? Dan raad ik Bart zeker aan!